pRINCIPII ȘI BENEFICII

Masaje

Masajul stimuleză pielea și țesuturile adiacente, cu scopul determinării unor reacții vasculare, biochimice, de stimulare senzitivă și de provocare de răspunsuri de tip reflex în vecinătatea zonei de atingere sau la distanță.

Tipurile de masaj sunt numeroase – igienic, cosmetic, profilactic, terapeutic și/sau recuperator. Țesuturile vizate pot include mușchi, tendoane, ligamente, piele, articulații sau alte țesuturi de tip conjunctiv, vasele limfatice sau organele din sistemul gastrointestinal.

oferta noastră

Masajele Oxy Clinique

Ședințele periodice de masaj au un efect benefic asupra întregului organism – reduc durerile musculare și ale articulațiilor, elimină toxinele din organism, cresc rezistența în fața bolilor, înlătură stresul, mențin sănătatea pielii și reduc efectele afecțiunilor cronice.
Toate ședințele noastre de masaj beneficiază de cromoterapie – o metodă de medicină alternativă prin care se echilibrează deficitul de energie a nivel fizic, emoțional, spiritual sau mental.

Reflexologia este o metodă de stimulare a mecanismelor de vindecare a organismului prin masarea anumitor puncte de reflex din picioare și uneori din palme sau mâini.

Masajul cu pietre vulcanice este un masaj terapeutic ce ajută întregul corp să se relaxeze, detensionând fiecare mușchi. Pietrele vulcanice netede, plate și încălzite sunt așezate pe anumite părți specifice ale trupului.

Masajul cu miere detoxifică, tonifică și revigorează întreg organismul. Mierea hrănește pielea în profunzime,  înfrumusețând-o și protejând-o datorită puternicelor sale proprietăți antiseptice, eliminând toate impuritățile.

Tehnica Raindrop are efecte benefice asupra coloanei vertebrale, ce se datorează manevrelor speciale de masaj, cu uleiuri esențiale.

Masajul facial eliberează o mare parte din stresul acumulat în corpul nostru, mai cu seamă la nivelul feței.
Uleiurile folosite în combinație cu masajul și stimularea punctelor reflexogene au un efect rapid.

Masajul capilar acționează asupra sistemului nervos, reducând tensiunea ce apasă asupra acestuia, eliminând stresul și oferind relaxare.

Drenajul limfatic ajută limfa să circule mai bine prin corp, ceea ce eficientizează procesele de refacere și apărare ale organismului și stimulează sistemul imunitar.

Această procedură influențează metabolismul celular și sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii și eliminarea excesului de apă.

Masajul terapeutic stimulează pielea, determinând reacție vasculară, biochimică, stimulare senzitivă și induce reacții de tip reflex în vecinatatea zonei de masat sau la distanță.