pRINCIPII ȘI BENEFICII

Consilierea spirituală

O viață spirituală este o viață în care ne ocupăm de noi înșine, de toate aspectele noastre, o viață trăită aidoma unei călătorii în interiorul nostru, pentru o cât mai bună cunoaștere de Sine. 

Atunci când cămările interioare rămân necunoscute, atunci când aspectele superioare rămân neactivate, atunci când darurile personale rămân necercetate și nefolosite, apar blocaje. Iar ele, blocajele, nu sunt decât semafoare roșii la intersecțiile vieții, tocmai pentru a ne opri, a respira, a schimba direcția în care acționăm, a o îmbunătăți fără îndoială.

Consilierea spirituală este o (re)întâlnire a ta cu tine. Un cadru sigur și cald în care să-ți oglindești frumusețea sufletului în viziunea Creatorului despre tine. Un mod coerent și frumos în care să primești informații de la Călăuzele tale de Lumina, informații care să te ajute să te recentrezi și să-ți amintești cine ești și ce ai de făcut. O picătură de miracol în inima ta, care să-ți retrezească bucuria de a trăi chiar tu ca un miracol, exact așa cum ești.

Rolul meu este să te însoțesc blând în anumite etape din drumul vieții, să-ți scot la suprafață cheile spre comorile personale, să te ajut să-ți amintești de tine și de resursele tale extraordinare. Să-ți aduc un plus de claritate și discernământ. Să te susțin și să te încurajez autentic, în ritmul tău.

Rolul meu este să-ți împărtășesc din cele mai potrivite instrumente de centrare, de însănătoșire mentală, fizică și emoțională, să te sprijin în a-ți făuri o stare de bine adevărată, care să se sprijine pe o înțelegere profundă a vieții și a cine ești tu pe Pământ.

Consilier pentru dezvoltare personală