pRINCIPII ȘI BENEFICII

Access Bars

Tehnica Access Bars este o terapie energetică ce ajută la eliberarea blocajelor emoționale, mintale și fizice prin atingerea ușoară a celor 32 de bars (bare) – puncte pe cap – unde ai stocate toate gândurile, ideile, convingerile, considerațiile, emoțiile și atitudinile care îți influențează viața.

Această terapie este folosită pentru eliberarea stresului, ceea ce te ajută să obții pace profundă, claritate legat de ceea ce ești și ce vrei să creezi și o mai mare capacitate de a fi prezent în viața ta.

Access Bars este o metodă care te ajută să transformi și să îmbunătățești acele aspecte existențiale supuse propriilor limitări, judecăți, diverselor blocaje, primind astfel bucurie și ușurință în corpul tău.

Terapia presupune atingerea blândă a unor puncte (benzi de energie) situate pe cap, care declanșează astfel o serie întreagă de eliberări și conștientizări.

Această terapie nu prezintă contraindicații, ea este potrivită deopotrivă femeilor însărcinate și copiilor; utilizarea frecventă a acestei metode susține deplin manifestarea armonioasă și evoluția unică a fiecărei persoane.

Mihaela MODAN

Practician Access Bars